Soita! 044 522 2660 ­Puhelinaika arkisin klo 8-10

Hevosen vakuutustarkastus Porin ja koko Etelä-Satakunnan alueella

Hevonen on usein aktiivisesti liikkeessä omistajansa tai hoitajansa kanssa joko työ- tai harrastustilanteissa, ja erilaiset haaverit ovat aina mahdollisia huolellisesta käsittelystä huolimatta. Kuten ihmisillekin, hevosellekin kannattaa siksi hankkia vakuutuksia: hevosella olisi hyvä olla ainakin henkivakuutus ja eläinlääkärikuluvakuutus. Heppalääkäri Kati Tuomola tekee vakuutustarkastukset vakuutuksen saamista varten luotettavasti ja vastuullisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Varaudu riskeihin eri vakuutuksin

Henki- ja eläinlääkärikuluvakuutuksen lisäksi hevoselle voi hankkia muitakin tarkoituksenmukaisia vakuutuksia.

Tiineeksi todettu tamma voi menettää sikiönsä tai varsa voi kuolla heti synnyttyään; tämän varalta voi hankkia sikiövakuutuksen. Kymmenen päivän ikäiselle varsalle voi hankkia jo oman vakuutuksen.

Aina kun hevoselle otetaan vakuutus, otetaan myös vastuuvakuutus. Vastuuvakuutus on erittäin tärkeä tilanteissa, joissa hevonen esimerkiksi pääsee vapaaksi ja aiheuttaa vahinkoa muille ihmisille tai heidän omaisuudelleen. Kysy eri vakuutuksista omasta vakuutusyhtiöstäsi!

Teetä vakuutustarkastus kokeneella eläinlääkärillä

Heppalääkärin kautta saat eläinlääkärin tekemän vakuutustarkastuksen varmasti ja ammattitaidolla. Eläinlääkäri Kati Tuomola palvelee hevosenomistajia tekemällä kotikäyntejä pääasiassa seuraavien kuntien alueilla: Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Kiikoinen, Kokemäki, Köyliö, Säkylä, Lavia, Luvia, Nakkila, Pori, Sastamala, Rauma ja Ulvila. Ota yhteyttä!