Soita! 044 522 2660 ­Puhelinaika arkisin klo 8-10

Hevosen ostotarkastus ammattilaisen tekemänä Porin ja Rauman seutukunnissa

Hevonen on iso sijoitus, joten ostotarkastus on syytä teettää aina ennen ostotapahtumaa. Eläinlääkärin suorittama ostotarkastus on kaikkien osapuolten, eli hevosen, ostajan ja myyjän, etu. Kun hevonen on tarkastettu puolueettoman tahon toimesta, säästytään monenlaisilta yllätyksiltä ja kaupan jälkeisiltä riitatilanteilta. Heppalääkäri Kati Tuomola tekee perusteelliset hevosten ostotarkastukset luotettavasti ja totuudenmukaisesti Etelä-Satakunnan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ostotarkastuksen sisältö

Talliolosuhteissa ostotarkastukseen kuuluvat:

  • jalkojen tunnustelu
  • yleiskunnon tarkastus
  • ihon, silmien, sukuelinten, kavioiden, jänteiden, imusolmukkeiden, lihaksiston ja purennan tarkastus
  • sydämen ja keuhkojen kuuntelu
  • taivutuskokeet
  • hevosen juoksutus

Suositeltavaa on myös, että hevosen hampaat tarkastetaan tarkemmin vielä rauhoituksessa; näin löydetään mahdolliset hammasmurtumat, jotka eivät näy tavallisessa etuhampaiden purennan tarkastuksessa.

Jos hevosen ostoon liittyviä riskejä halutaan minimoida ja varsinkin jos kyseessä on kalliimpi hevonen, kannattaa panostaa klinikalla tehtävään ostotarkastukseen röntgenkuvineen.

Pyydä hevosten asiantuntija paikalle tekemään ostotarkastus

Heppalääkärin eläinlääkäri Kati Tuomolan monivuotinen kokemus hevosten parissa niin hoitajan kuin eläinlääkärinkin ominaisuudessa antaa vakuuttavan pohjan ostotarkastusten tekemiselle. Kun haluat luotettavan ja takuuvarman tarkastuksen, ota yhteyttä Heppalääkäriin!