Soita! 044 522 2660 ­Puhelinaika arkisin klo 8-10

Pienet kirurgiset toimenpiteet Porin ja Rauman seutukuntien alueilla

Heppalääkärin kautta on mahdollista toteuttaa pienet kirurgiset toimenpiteet hevosellesi. Voit myös kutsua eläinlääkäri Kati Tuomolan paikalle kartoittamaan kirurgisten toimenpiteiden tarvetta ja mahdollisia jatkotoimenpiteitä. Heppalääkäriin voit ottaa yhteyttä epävarmoissakin kirurgiaa mahdollisesti vaativissa tilanteissa, sillä kaikki tapaukset otetaan huomioon yhtä tärkeinä.

Ihokasvainten poisto

Talliolosuhteissa on mahdollista rauhoituksessa ja puudutuksessa poistaa pieniä ihokasvaimia. Ihosairauksien yhteydessä saattaa joskus olla tarpeen ottaa koepala tai pieni stanssibiopsia muuttuneelta ihoalueelta ja lähettää patologin tutkittavaksi.

Caslick-ommel

Caslick-ommel voidaan laittaa joko ilmaa vetäville kilpaileville tammoille tai tiineyden aikana kohtutulehduksen ehkäisemiseksi. Toimenpiteessä vulvan yläosa suljetaan ompeleella. Caslick-ommel tulee avata noin 3-4 viikkoa ennen varsomista.

Sovi aika eläinlääkärin käynnille

Kun tarvitset osaavan ja kokeneen hevoslääkärin palveluja, käänny Heppalääkärin puoleen. Eläinlääkäri Kati Tuomola palvelee hevosenomistajia tekemällä kotikäyntejä pääasiassa seuraavien kuntien alueilla: Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Kiikoinen, Kokemäki, Köyliö, Säkylä, Lavia, Luvia, Nakkila, Pori, Sastamala, Rauma ja Ulvila. Ota yhteyttä ja kysy lisää!