Soita! 044 522 2660 ­Puhelinaika arkisin klo 8-10

Kun hevonen on potilaana, eläinlääkäri auttaa

Heppalääkäri on hevosten terveyden- ja sairaudenhoitoon keskittynyt yritys, joka palvelee erittäin kattavasti eteläisen Satakunnan hevosenomistajia Porin ja Rauman seutukuntien alueilla. Olipa vaivana mikä tahansa, huomattavan laajan kokemuksen ja erikoisosaamisen ansiosta Heppalääkärin vastaava eläinlääkäri Kati Tuomola pystyy auttamaan hevosen toipilaasta takaisin täysiin voimiinsa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pätevä ja ammattitaitoinen hevoslääkäri palvelee monipuolisesti

Heppalääkärin palveluvalikoima on huomattavan laaja. Sivuillamme voit tutustua sekä hevosten sairauden oireiden kuvauksiin että hoito-ohjeisiin oppien samalla lisää hevosesi terveydestä. Kun oma osaaminen ei riitä tai kun kyseessä on akuutti hätätilanne, on aika ottaa yhteyttä Heppalääkäriin. Tutustu eläinlääkäri Kati Tuomolaan sekä Heppalääkärin palveluvalikoimaan alla olevista linkeistä!

Ota yhteyttä ammattilaiseen

Kun tarvitset laadukasta hoitoa hevosellesi, kannattaa kääntyä kokeneen ja koulutetun hevoslääkärin puoleen. Heppalääkärin Kati Tuomola palvelee kaikenlaisissa hevosen terveyden- ja sairaudenhoitotapauksissa Etelä-Satakunnan alueella. Ota yhteyttä!